Beşiktaş’ta bulunan yaşlı kuzumuz. Detaylar aşağıda ama sokağa dönemediği için pansiyona geçirdiğimiz ve hâlâ yuva bulamamış Kuçu’muzun sürekli pansiyon sponsoru olarak onun son zamanlarını bakılarak ve güvende geçirmesini sağlayan canım Arda Aydın’a yürekten teşekkür ederim. Bu deniz yıldızı sayende yaşıyor. Varlığın büyük güç

 Ayrıca pansiyonda kuru mama yiyemediği için ona özel yemek yapan ve elleriyle besleyen Dağdan Bereket, iyi ki seninle yollarımız kesişmiş.
Ve onun hayatına dokunan tüm tedavi sponsorları…var olun 

Gelelim hikayesine:
“Yaşlı bir sokak köpeği. Arda Aydın tarafından Beşiktaş’ta sağ arka ayağına basamaz bir halde bulundu. Ancak fark edildi ki ön patilerin de bilek kısımları şiş. Kemik kanseri şüphesi vardı. Ayrıca ön üst dişleri tamamen çürümüş ve apse içindeydi. Halen de kuru mama yiyemiyor, dişler pert. Sağ arka bacağında kırık ve yan ve çapraz bağ kopuğu vardı. Ve uyuzdu. Bacaktan ameliyat oldu, ayrıca patilerden örnek alındı, patolojiye gönderildi. Temiz çıktı. Taburcu olduğundan beri / 2016’dan beri pansiyonda yaşamını devam ettiriyor. Sürekli pansiyon sponsoru Arda Aydın’a minnettarız.”

Kuçu

Yazı dolaşımı