⛔
⛔
⛔
⛔
⛔
⛔

Gaia da YHS bahçemize geçti. Arkadaşlarıyla kaynaştı bile. Maya halen klinikte. Nekahat dönemi devam ediyor.
Klinik borçlarımızı kapamamız lazım ki yenilerine vesile olabilelim. Lütfen ucundan tutun. Şu ana kadar destek veren tüm iyi insanlarımıza teşekkür ederiz.
.
.
Diğer beli kırık çocuğumuz Gaia ve Maya’nın tedavi rakamı toplamı 8.200TL.
Halen 3.380TL eksikleri var. Lütfen bir canın derdine çare olun. ➡️➡️➡️50’şer TL gönderecek 100 kişi bulsak dertlerine derman oluruz.⬅️⬅️⬅️
 En azından story’de paylaşın lütfen
.
.

Tedavi sponsor/larını arıyoruz!

Gündem başka ama acı beklemiyor ne yazık ki. Lütfen sesimiz duyun. 
Maya ameliyatını oldu. Fakülteden Yalçın Hoca yaptı operasyonu. Çok zorlu bir kırık, herkesin yapabileceği bir ameliyat değildi. 
Lütfen destek veremiyorsanız bile en azından story’NİZDE paylaşın. Destek gelmesine vesile olun. Şu ana kadar 1.100TL destek geldi. 3.900TL eksiğimiz var. 
Dün koyduğumuz güncelleme:
SOKAKLARDA PERİŞAN BULUNMUŞ BİR RODWEILER O. TRAFİK KAZASINDAN ÖNCE Mİ SONRA MI SOKAĞA ATILDI BİLMİYORUZ. Adını Maya koyduk. 
O birinci çocuğumuz. Tokat’tan geldi. Ön üst bacakta kırık vsr. 2 haftadır o şekilde bekliyormuş @aslhn.gundogdu arkadaşımıza haber geldiğinde. Bizi haberdar eder etmez İstanbul’a aldırdık. Kırığı kötü bir yerde. Prof Yalçın Hoca ameliyatını yapacak. Farklı bir malzeme kullanılması gerekiyormuş. Sadece ameliyat kısmı 3000 tl tutuyor. Öncesi sonrası klinik süreci, yapılan testler, röntgen vs toplam rakamı 5.000TL.

Destek vermek için aşağıdaki resmi dernek hesap numaramıza “tedavi desteği” açıklamasıyla gönderebilirsiniz.

Hesap adı: Yaşam Hakkına Saygı Derneği
/Yapı Kredi TR89 0006 7010 0000 0084 6315 78
.
#MayaCan
#yaşamhakkınasaygı #yaşamhakkınasaygıderneği #yaşamhakkı

Gaia ve Maya

Yazı dolaşımı